4 Comments

 • Marianne van Vlimmeren Beantwoorden

  Debby is een leuke en lieve ‘juf’. Ze is professioneel maar ook enthousiast. Debby sprak direct de taal van mijn dochter. Behalve een goede klik heeft Debby’s advies en begeleiding ervoor gezorgd dat mijn dochter de erkenning heeft gekregen voor haar werkelijke capaciteiten en potentieel. Ze leert Emma plannen en reikt haar alternatieve leermethodes aan om met haar dysorthografie om te gaan. Emma zit nu op de middelbare school waar ze naar toe wilde, doet het goed en bovenal zit ze mede door de begeleiding lekker in haar vel. We zijn super blij met je Debby.

  • admin Beantwoorden

   Dankjewel Marianne, voor deze lovende woorden. Nog altijd begeleid ik je dochter met heel veel plezier!

 • Ingrid Maas Beantwoorden

  Debby heeft alle drie mijn zonen dyslexie begeleiding geven. Van groep 4 t/m groep 8. Ze doet dit meer dan deskundig. Op een speelse manier geeft ze het plezier van lezen bij dyslecten kinderen terug. Hoewel lezen niet de favorieten bezigheid is bij mijn zonen gingen ze altijd met plezier naar Debby en kwamen ze nog enthousiaster terug. Ook bij het vast lopen op het VO heeft Debby geholpen om mij verder te helpen. Een super remedial teacher!

  • admin Beantwoorden

   Bedankt Ingrid, voor deze mooie woorden. De begeleiding van je zoons heb ik altijd erg gezellig gevonden! Als je me nog eens nodig hebt, weet je me te vinden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *